HÁZIREND

 

Megkérjük Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, illetve betartani azért, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen és elkerüljük az esetleges félreértéseket.

A foglalás igazolásánál feltételezhető, hogy Ön ismeri, és elfogadja a házirendet. A szálláshely igénybevétele előtt magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat

Érkezés és távozás

 1. A vendég köteles a tulajdonosnak vagy megbízottjának az adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány,lakcím kártya) megmutatni érkezéskor  adatfelvétel céljából.
 2. A vendégek tartózkodása ellenértékét megérkezéskor a fentmaradó összeget megtéríteni köteles. A foglalási visszaigazolásban meghatározott módon kiegyenlíteni, ha ez korábban nem történt meg. A szállást addig nem tudjuk átadni !
 3. A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt nap/éjszaka mennyisége értendő, abban az esetben ha úgy döntenek, hogy  az itt tartózkodást előbb szakítják meg.
 4. A szálláshelyre érkezés napján 14,00 – 20.00- óráig lehet elfoglalni. Az  érkezési napon mindenesetben jelezni kell telefonon, hogy mikorra várható érkezésük. Nem tartozkodunk a vendégháznál!
 5. Vendégeink érkezéskor „okos zár”belépőt” kapnak létszámnak megfelelően.  A távozás napján kérjük, a kapott „belépőt” átdni tulajdonosnak vagy megbízottjának!
 6. Távozás napján 10.00-ig kérjük elhagyni a szálláshelyet. Amennyiben korábban történne, kérem telefonon jelezzék megelőző napon.
  – Megérkezéskor senki nincs az adott vendégháznál ( tulajdonos, takarító, ….stb)
 7. Segítség nyújtás Online  bizonyos berendezésekhez !

Falu nyugalma

 1. A szomszédok és a falu nyugalma érdekében a területen 22:00 óra után tilos a hangoskodás, zenélés, zajjal, lármával járó tevékenység, hangeffektusok keltése!
 2. A vendégház területén és a faluban, időponttól függetlenül tilos minden olyan magatartás, viselkedés, amely zavarja mások nyugalmát, biztonságát, biztonságérzetét, magánszféráját, zaklatásnak minősül vagy minősülhet, alkalmas mások megfélemlítésére.
 3. A tulajdonos vagy megbízottja jogosult figyelmeztetni és lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet. A hatóság értesítése azonnal megtörténik!

Biztonság

 1. A vendégházban tilos a dohányzás, az ingatlan területén csak a kijelőlt helyen megengedett!
 2. Értékeik megőrzése érdekében kérjük, hogy az apartmanokban elhelyezett széfet használják! A főbejárati ajtót és az apartman ajtót mindig csukják be a zár 5 – 15 mp mulva bezáródik. A  vendégház és annak területén hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk!
 3. A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén, az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.
 4. A szobákba tilos bevinni bárminemű gyúlékony anyagot, eszközt.
 5. A vendégházak területére nem vihetők be a hatályos jogszabályokban maró, gyúlékony vegyszernek, anyagnak minősített dolgok, a hatályos jogszabályokban tűzveszélyesnek és/vagy robbanás veszélyesnek minősített anyagok, tűzijáték, petárda, ezek alkatrészei, összetevői, hulladék, környezetre, egészségre ártalmas dolog pszichotrop anyag.
 6. Tűzoltó palack mind két apartmannál el van helyezve ! Tűz esetén a vendég köteles haladéktalanul  értesíteni a +36 70 32-46-405 vagy a +36 20 924-6450 -es telefonszámot.

Takarítás:

 1. Tartózkodásuk ideje alatt a szálláshely takarítása ára a szállásdíjban van.
 2. Kérjük vendégeinket ,hogy a szobákban ne étkezzenek. Étkezésre használják a konyhát, étkezőt  és a szálláshely elhagyását megelőzően köteles maga után elmosni a használt edényeket, evőeszközöket!
 3. Szelektív hulladék:Kérjük tisztelettel, hogy a szemetet szelektíven gyűjtsék. A műanyag, alumínium flakonokat, papírt, csomagolóanyagokat az ebből a célból elhelyezett kukába helyezzék el.

Parkolás

 1. A vendégház elött, kettő-három gépkocsi parkolóval rendelkezik. Kamerával megfigyelt terület, és éjszakai világíitással rendelkezik. Az apartmanokból rá látható a parkolóra.

Wifi

 1. A vendégházban Wi-fi rendszer üzemel, amelynek használata térítésmentes.
 2. A Wifi folyamatos, megszakítás nélküli működését és elérhetőségét az üzemeltető nem garantálja!
 3. A Wifi használata során vagy következtében a vendég készülékében vagy annak tartalmában keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért az üzemeltető nem vállal felelősséget. A szolgáltatást a vendég a saját felelősségére és kockázatára veszi igénybe.

Hibajelentés / Észrevétel

 1. Kérjük Vendégeinket, hogy a vendégházakban tapasztalt mindennemű meghibásodást az üzemeltető részére szíveskedjenek jelezni.
 2. A vendég köteles a vendégház eszközeit, berendezéseit rendeltetésszerűen használni. A nem rendeltetésszerű használatból eredő kárt a vendég az üzemeltető felhívására, de legkésőbb a távozása előtt köteles megtéríteni.
 3. A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
 4. A vendégház bármely eszközeinek, berendezési, felszerelési tárgyainak meghibásodását a vendég köteles bejelenteni az üzemeltetőnek. A vendég nem jogosult a hibát saját maga javítani vagy a javítást megkísérelni. Az ebből eredő károkért való felelősséget az üzemeltető kizárja.

Egyébb feltételek

 1. A vendégházba háziállatot hozni tilos!  Megértésüket előre is köszönjük!
 2. A szálláshelyen látogatókat, kizárólag napközben lehet fogadni, de a wellness szolgáltatásokat NEM használhatják!
 3. Kérjük, óvják a jacuzzi és a ház berendezését, étel – ital bevitele a jacuzziba TILOS!
 4. A vendégház berendezési, felszerelési tárgya a vendégház területéről kizárólag az üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével vihető ki. A vendégházak bármilyen átrendezését, bútorok áthelyezését kizárólag az üzemeltető munkatársa, vagy erre kijelölt megbízottja végezheti el.
 5.  Jakuzzi használata betartása fontos, higeinia szempotból,és a tökéletes működés miatt. Használati szabályzata elhelyezve a jakuzzinál. Fürdőruha használata kötelező!
 6. Infra Szauna használatánál elengedhetetlen a benti törölköző használata! Kötelező! Használati szabályzata elhelyezve az infraszaunán illetve a jakuzzinál is ki van függesztve!
 7. A jakuzzi és az infraszauna használati feltételei be nem tartása miatt bármilyen meghibásodás illetve állapot megsérülése, kértérítést von maga után! A használatból eredő kár(ok), bizonyítást igényelnek,melyet a biztonsági kamera felvétele rögziti!
 8. Jakuzzi és az infra szauna használati feltételeit betartani! Köszönjük!

A szálláshely kártérítési felelőssége

 1. Az üzemeltető a vendég vendégházba bevitt dolgaiban keletkezett kárért nem tartozik felelősséggel.
 2. A vendég a vendégház berendezéseit és egyéb szolgáltatásait rendeltetésszerűen, saját egészségi, fizikai, mentális állapotának tudatában és ismeretében használja, illetve veszi igénybe, ezért a nem rendeltetésszerű, illetve nem a vendég valós egészségi, fizikai, mentális állapotának megfelelő használatból, igénybevételtől eredő károkért való felelősségét az üzemeltető kizárja.
 3. Hozzájárulok, hogy adataimat a www.zengoszallas.hu a GDPR és a törvényi jogszabályoknak megfelelően kezelje.