Zengő Kincse Vendégház

Földszinti apartman

Kikapcsolódás a hétköznapokon. Jól felszerelt apartmanok, kapcsolódjon ki és lazuljon a Jakuzzi  és az Infraszauna kényeztetésben. Ha a hétvége más programot tartalmaz, akkor ne haboz!

Emeleti Apartman

Unod a hétköznapokat? Jakuzzi használattal, kikapcsolódás a hétvégén. Pároknak, Családoknak, barátoknak, egy kellemes Wellness pihenés SPA apartmanokban.  

Zengő kincse vendégház

A ház bérlése

2 apartmannal jakuzzi és Szauna használattal
Ha a házat bérled akkor mind a kettő apartmant bérled. Max: 8 fő ebben az esetben!  

Kata
Kata
2024-06-20
10
Hitelesített
Exceptional
Blanka
Blanka
2024-05-16
10
Hitelesített
Exceptional
Fanni
Fanni
2024-03-28
10
Hitelesített
☺Gyönyörű, esztétikus berendezés. Kellemes, nyugodt környezet. Mindenkinek ajánlom aki egy kis nyugalomra és feltöltődésre vágyik. Mi a földszinti apartmant foglaltuk le, amihez a szauna tartozik. Remek választás volt. A jakuzzit mindkét apartmant lefoglaló vendégek használhatják, ezt egy tábla segítségével megegyezés alapján könnyedén felosztottuk. Semmilyen gond nem adódott ebből. Bátran ajánlom mindenkinek! 🙂
Tóth
Tóth
2024-03-26
10
Hitelesített
☺Mi az, ami tetszett? Minden! Szuper igényes környezet, barátságos vendéglátó, nyugodt környéken. Azt hiszem, mindent megkaptunk, amit szerettünk volna.
Baji
Baji
2024-03-22
10
Hitelesített
Csak ajnánlani tudom!A nyugalom szigete volt számunkra!Úgy gondolm még visszatérünk! ☹Akinek itt valami nem teszik,inkább maradjon otthon!
Füzes
Füzes
2024-03-18
10
Hitelesített
☺Nagyon tiszta. Szép, modern berendezés. A gyönyörű környék sétával megközelíthető. Barátságos és segítőkész szállásadók. ☹Nem volt semmi negatív.
Györgyi
Györgyi
2024-02-17
10
Hitelesített
☺A szàllàs nagyon tiszta, rendezett volt. A szàllàsadó kedves volt nagyon, segítőkèsz mindenben! A Jakuzzi ès a szauna hasznàlatot èrthetőek elmagyaràzta. Nagyon jól èreztünk magunkat.